برگزاری جلسه ی اخلاق برای طلاب توسط مدیر محترمه سرکار خانم کهریزی پور با عنوان هدف و انگیزه ی قیام امام حسین (ع)

بسم الله الرحمن الرحیم

 

درتاریخ 95/7/14 به گزارش معاونت محترم فرهنگی مدرسه طی جلسه ای که سرکار خانم کهریزی پور مدیر محترمه باطلاب مدرسه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها)داشتند بعد از احوال پرسی وتسلیت به مناسب ایام محرم اشاره ای داشتند به هدف وانگیزه قیام آقا ابا عبدالله الحسین (علیه السلام )که به شرح ذیل می باشد :
ایشان فرمودند خواهران بزرگوار قیام امام حسین(ع) مظهر نبرد حق بر علیه باطل بود. قیام الهی بود که هر چه زمان می¬گذرد، تبلوری بیشتری پیدا کرده و آموزهای آن روشن تر می¬شود واین را میدانیم امام حسین (ع)یکی از اهداف قیام خود را اقامه و حفظ ارزشهای راستین دین اسلام بیان می¬کند. زیرا بعد از پیامبر و دوران رهبری ایشان بر جامعه اسلامی، به علت مسائل و مشکلات پیش رو بدعتهای جدیدی در دین و سنت پیامبر اکرم(ص) به وجود آمده بود. بدعتهای جدید خود موجب انحراف در جامعه اسلامی شده بود. از این رو جامعه اسلامی از مسیر اصلی خود دچار انحراف شده و نیاز به اصلاحات اساسی داشت. از این رو امام حسین(ع) از خلفای زمان بیعت نکرده تا این انحراف را آشکار سازند. بنابراین یکی دیگر از اهداف امام حسین، انگیزه اجتماعی و اصلاح فرهنگی اوضاع و شرایط حال جامعه بود. تا بدین طریق به جهل زدایی عامه مردم بپردازند و ایشان را با انحرافهای آشکار در جامعه آشنا سازند.
ایشان در ادامه فرمودند خواهران عزیز در این راستا امام حسین(ع) با قیام خود پیام هایی به انسانها در اعصار مختلف ارائه می¬کنندمن جمله:
*پیام آزادگی: آزادگی به معنی رهایی از قید و بند اخلاق نیست. آزادی به معنی زیر بار ظلم نرفتن است. از این رو و با توجه به این اصل انسان آزاده با توجه به اصول و باورهای خود زندگی کرده و زمانی که اصول، باورها، حقوق فردی و اجتماعی خود و افراد در ارتباط با وی مورد تعرض قرار بگیرد آرام ننشسته و در برابر ظلم ایشان اعتراض می¬کند. از این رو امام حسین(ع) مرگ با عزت را بهتر از حیات ذلیلانه میداند.
*عزّت نفس: یکی از اهداف مهم تربیت این است که انسان به گونه¬ای تربیت شود که اعتلای روحی بیابد و خود را از پستی و فرومایگی رها سازد. حرمت، شرافت برای خود قایل شود و بزرگواری خود را در همه حال حفظ نماید. سختی و راحتی و شکست و پیروزی او را به سستی و تباهی نخواهد کشاند و هرگز تن به خواری و زبونی ندهد. سیره امام حسین (ع) در جریان واقعه عاشورا نمود بارز عزّت محوری است. ایشان پیش از حرکت به سوی کربلا در جواب برادرشان محمد حنفیه که از او می خواست برای حفظ جانش با یزید بیعت کند فرمود که هرگز تن به پستى نداده¬ام. زیرا مکتب حسین (ع) بر پایه عزّت و کرامت انسانی استوار گشته است.
* ایثار و از خودگذشتگی: ایثار و از خود گذشتگی دلالت بر این موضوع دارد که افراد در عین نیاز به آنچه در دست دارند، دیگران را بر خود مقدم می¬شمارند و یا اینکه اهداف جمعی را بر اهداف فردی و شخصی خود مقدم می¬دانند.. از این رو امام حسین برای احیای اصول راستین دین، جان خود و صحابه خود را در طبق اخلاص قرار داد، تا انحرافها آشکار شود.
وفا و پای بندی به پیمان: وفا و پایبندی به پیمان در یاران امام حسین خود را به خوبی نشان می دهد. که در این راستا امام حسین یاران خود را بهترین اصحاب بر می شماردند. ایشان در بدترین شرایط بر سر پیمان با امام باقی و او را مورد حمایت قرار دادند.
در پایان سرکار خانم کهریزی پورمدیر محترم حوزه به همراه معاون فرهنگی خانم باتمانی به بازدید از محیط خوابگاه رفتند ودر طی این ملاقات صمیمانبه پای دردودل وصحبتهای طلاب نشستند وخانم کهریزی نکاتی را متذکر شدند من جمله :
*رعایت ساعات سکوت ،بیداری وخواب
*رعایت بهداشت فردی و عمومی با توجه به اینکه خوابگاهی می باشند
*استفاده از این ایام سوگواری ومعنوی وشرکت منظم در مراسمات
در پایان سرکار خانم کهریزی پور برای همه آرزوی قبولی طاعات وعاقبت به خیری را داشتند

محرم ماه تجدید حیات بشریت است

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
نظر دهید

آدرس پست الکترونیک شما در این سایت آشکار نخواهد شد.

URL شما نمایش داده خواهد شد.
بدعالی

درخواست بد!

پارامتر های درخواست شما نامعتبر است.

اگر این خطایی که شما دریافت کردید به وسیله کلیک کردن روی یک لینک در کنار این سایت به وجود آمده، لطفا آن را به عنوان یک لینک بد به مدیر گزارش نمایید.

برگشت به صفحه اول

Enable debugging to get additional information about this error.